HP 17-x Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw HP 17-x Series accu vinden


U ziet in de bovenstaande lijst alle subtypes van de HP 17-x Series. U kunt hier uw type selecteren om zo eenvoudig de accu te vinden die u zoekt. Bij series kunt u van de eerste of de eerste twee getallen uitgaan. Zo hoort bijvoorbeeld een 5715 tot de 5700 series, of indien deze niet bestaat, tot de 5000 series.


Uw HP 17-x Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw HP 17-x Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw HP 17-x Series accu te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u uw HP 17-x Series accu op 123adapter.nl bestelt en betaalt voor 21:00, ontvangt u uw bestelling nog de volgende dag in huis. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw HP 17-x Series accu


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw HP 17-x Series accu 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw HP 17-x Series accu niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee