HP 17-p Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw HP 17-p Series accu vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de HP 17-p Series. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de HP 17-p Series accu te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw HP 17-p Series model nummer vinden


In veel gevallen is een laptop voorzien van een sticker met modelnummer. Deze kunt u terugvinden aan de onderkant van de laptop. Het nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No. Kunt u het nummer van uw HP 17-p Series niet vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes te openen en in het accuvak kijken. Vaak staat hier ook het modelnummer vermeld. Aan de hand van dit nummer kunt u uw HP 17-p Series accu vinden.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw HP 17-p Series accu op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw HP 17-p Series accu


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Kunt u uw HP 17-p Series accu niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee