HP 17-by Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw HP 17-by Series accu vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP 17-by Series accu te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP 17-by Series. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP 17-by Series model nummer vinden


U vindt het model nummer van uw HP 17-by Series meestal op een sticker aan de onderkant van de laptop. Deze sticker geeft het exacte modelnummer aan, meestal voorafgaand door Model: of Model No:. Dit model nummer kunt u gebruiken om de juiste HP 17-by Series accu in de bovenstaande lijst te selecteren. Is de sticker niet aanwezig of niet leesbaar, dan kunt u kijken of onder de accu in het accuvak uw model staat aangegeven.


Levering


Bestellingen op werkdagen voor 21:00 worden nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd. U ontvangt uw pakket in dat geval de volgende dag voor 21:00 aan de deur. Plaatst u uw bestelling in het weekend, dan ontvangt u de HP 17-by Series accu de volgende dinsdag.


Garantie op uw HP 17-by Series accu


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw HP 17-by Series accu 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw HP 17-by Series accu niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee