Uw Gigabyte W Series adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de Gigabyte W Series. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de Gigabyte W Series adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw Gigabyte W Series model nummer vinden


U kunt het model van uw Gigabyte W Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Gigabyte W Series adapter.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw Gigabyte W Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw Gigabyte W Series adapter


U heeft 12 maanden volledige garantie op alle producten die u aanschaft op 123adapter.nl. Mocht uw product buiten uw toedoen om defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om het product uit te proberen en te retourneren mocht deze niet aan uw wensen voldoen. Lees hierover meer via Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Aanvullende informatie over uw Gigabyte W Series adapter kunt u eenvoudig opvragen door een mail te sturen naar info@123adapter.nl. Daarnaast zijn we telefonisch tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020. Onze medewerkers staan u graag te woord.


JaNee