Uw Fujitsu Siemens Stylistic adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Fujitsu Siemens Stylistic. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Fujitsu Siemens Stylistic adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Fujitsu Siemens Stylistic model nummer vinden


Aan de onderzijde van de laptop zit in de meeste gevallen een sticker waarop het laptop model wordt aangeduid. Dit wordt in veel gevallen afgegaan door Model (No.):. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie eenvoudig uw Fujitsu Siemens Stylistic adapter vinden. In sommige gevallen staat het model ook in het accuvak. Aan de hand van de schuifjes kunt u de accu verwijderen en hieronder vindt u dan het modelnummer van uw laptop.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Fujitsu Siemens Stylistic adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Fujitsu Siemens Stylistic adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Fujitsu Siemens Stylistic adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Fujitsu Siemens Stylistic adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee