Uw Fujitsu Siemens Esprimo Mobile adapter vinden


In de bovenstaande lijst ziet u de modellen en series voor de Fujitsu Siemens Esprimo Mobile. Selecteer in deze lijst uw type om verder te komen om zo de juiste Fujitsu Siemens Esprimo Mobile adapter te vinden. Zijn deze ingedeeld in series? Dan selecteert u het meest overeenkomende getal van de serie. Als voorbeeld: Een dv6-1210ed behoort dus tot de dv6-1200 series.


Uw Fujitsu Siemens Esprimo Mobile model nummer vinden


Uw Fujitsu Siemens Esprimo Mobile heeft een specifiek modelnummer aan de hand waarvan u kunt achterhalen welke producten geschikt zijn voor uw laptop. U vindt dit nummer op een sticker onderop de laptop. Is deze sticker niet aanwezig of niet meer leesbaar, dan kunt u onder de accu in het accuvak van de laptop kijken of het modelnummer hier staat aangeduid. Aan de hand van dit nummer vindt u op 123adapter.nl snel en eenvoudig uw Fujitsu Siemens Esprimo Mobile adapter.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Fujitsu Siemens Esprimo Mobile adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Fujitsu Siemens Esprimo Mobile adapter


Op 123adapter.nl heeft u een jaar garantie op alle producten beschikbaar in de webshop. Binnen dit jaar heeft u recht op een vervangend exemplaar indien er een defect optreedt waar u geen schuld aan heeft. Tevens bieden we een schappelijk 30 dagen niet goed, geld terug regeling aan. Meer informatie hierover vindt u onder Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Fujitsu Siemens Esprimo Mobile adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee