Uw Fujitsu Siemens Celsius adapter vinden


De lijst hierboven geeft alle subtypes en series weer van de Fujitsu Siemens Celsius. Hier kunt u het model of de serie selecteren waartoe uw laptop type behoort. Zo vindt u simpel en snel de ACER APIRE adapter die u zoekt. Bij series kunt u het honderd- of duizendtal selecteren dat aansluit bij dat van uw laptop model.


Uw Fujitsu Siemens Celsius model nummer vinden


Uw Fujitsu Siemens Celsius heeft een specifiek modelnummer aan de hand waarvan u kunt achterhalen welke producten geschikt zijn voor uw laptop. U vindt dit nummer op een sticker onderop de laptop. Is deze sticker niet aanwezig of niet meer leesbaar, dan kunt u onder de accu in het accuvak van de laptop kijken of het modelnummer hier staat aangeduid. Aan de hand van dit nummer vindt u op 123adapter.nl snel en eenvoudig uw Fujitsu Siemens Celsius adapter.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw Fujitsu Siemens Celsius adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw Fujitsu Siemens Celsius adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Fujitsu Siemens Celsius adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Fujitsu Siemens Celsius adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee