Fujitsu Siemens Biblo adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Fujitsu Siemens Biblo adapter vinden


U ziet in de bovenstaande lijst alle subtypes van de Fujitsu Siemens Biblo. U kunt hier uw type selecteren om zo eenvoudig de adapter te vinden die u zoekt. Bij series kunt u van de eerste of de eerste twee getallen uitgaan. Zo hoort bijvoorbeeld een 5715 tot de 5700 series, of indien deze niet bestaat, tot de 5000 series.


Uw Fujitsu Siemens Biblo model nummer vinden


Om de juiste Fujitsu Siemens Biblo adapter te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Fujitsu Siemens Biblo laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Bestelt u op 123adapter.nl voor 21:00 uw Fujitsu Siemens Biblo adapter? Dan ontvangt u deze de volgende dag nog in huis, mits de bestelling op een werkdag geplaatst is. Bestelt u in het weekend, dan ontvangt u de bestelling op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw Fujitsu Siemens Biblo adapter


U heeft 12 maanden volledige garantie op alle producten die u aanschaft op 123adapter.nl. Mocht uw product buiten uw toedoen om defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om het product uit te proberen en te retourneren mocht deze niet aan uw wensen voldoen. Lees hierover meer via Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Fujitsu Siemens Biblo adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee