Uw Dell Studio XPS adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw Dell Studio XPS adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de Dell Studio XPS. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw Dell Studio XPS model nummer vinden


Aan de onderzijde van de laptop zit in de meeste gevallen een sticker waarop het laptop model wordt aangeduid. Dit wordt in veel gevallen afgegaan door Model (No.):. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie eenvoudig uw Dell Studio XPS adapter vinden. In sommige gevallen staat het model ook in het accuvak. Aan de hand van de schuifjes kunt u de accu verwijderen en hieronder vindt u dan het modelnummer van uw laptop.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Dell Studio XPS adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Dell Studio XPS adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Dell Studio XPS adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Komt u er niet uit met uw Dell Studio XPS adapter? Onze medewerkers staan u altijd graag te woord! We zijn 7 dagen per week te bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. U kunt ook mailen naar info@123adapter.nl - u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee