Uw Dell OptiPlex adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Dell OptiPlex. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Dell OptiPlex adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Dell OptiPlex model nummer vinden


Bij de meeste laptop modellen is het model nummer aangegeven op een sticker die u vindt op de onderzijde van de laptop. Deze sticker geeft het exacte nummer aan, in veel gevallen voorafgegaan door Model:. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie de juiste Dell OptiPlex adapter vinden. Indien u de sticker niet kunt vinden kunt u de accu verwijderen en in het accuvak zoeken naar het model nummer.


Levering


Een Dell OptiPlex adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw Dell OptiPlex adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Dell OptiPlex adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Kunt u uw Dell OptiPlex adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee