Uw Dell Chromebook adapter vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de Dell Chromebook. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste Dell Chromebook adapter voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw Dell Chromebook model nummer vinden


Om de juiste Dell Chromebook adapter te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Dell Chromebook laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Dell Chromebook adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Dell Chromebook adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Dell Chromebook adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw Dell Chromebook adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee