Toshiba Tecra M3-S316 Laptop autolader

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis autolader, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis autolader heeft u voor de beste prijs de juiste autolader in huis. De laptop autolader is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 25,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAUTOS1566330

Vermogen

90W

Plugmaat

6,3 mm * 3,0 mm

Spanning

15V

Max. stroomsterkte

6A

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Onderweg uw Toshiba laptop opladen kan met deze Toshiba Tecra M3-S316 autolader. Op deze manier verschijnt u altijd met een volgeladen laptop op uw afspraak. Wanneer u veel onderweg bent is dit de ideale oplossing om altijd uw laptop te kunnen gebruiken.

Tipsize

Het is belangrijk om de tip van uw oude adapter te vergelijken met de tip van de Toshiba Tecra M3-S316 het betreft hier de volgende plugsize: 6,3 mm * 3,0 mm. Het is belangrijk dat de afmeting gelijk is aan de tip van uw normale Toshiba Tecra M3-S316 autolader, zodat u geen problemen ondervindt bij het aansluiten van de autolader op uw Toshiba Tecra M3-S316 laptop.

Autolader aansluiten

Zoals op de foto te zien is, kan deze Toshiba Tecra M3-S316 auto adapter zeer gemakkelijk aangesloten worden in uw auto, vrachtauto (mits 12 volt), of boot. Het voltage wordt van 12 naar 15 omgezet. Voor vrachtauto's geldt wel dat deze Toshiba Tecra M3-S316 autolader helaas niet geschikt is voor 24 volt aansluitingen.

1 jaar garantie

Bij de aankoop van de Toshiba Tecra M3-S316 autolader ontvangt u 1 jaar garantie. Mochten er toch binnen dit jaar problemen zijn met de lader kunt u contact met ons opnemen voor de garantieregeling. Is de autolader buiten uw schuld kapot geraakt heeft u recht op een vervangende lader.

Meer informatie op de pagina over garantie.

Autolader volt

De Toshiba Tecra M3-S316 autolader levert 19 volt. Zorg ervoor dat het voltage gelijk is aan het voltage van uw normale Toshiba adapter en uw Toshiba laptop.

Let op dit voltage staat helemaal los van de 12 volt die de aansluiting in uw auto levert. De autolader zet 12 volt om naar 15 volt, zodat deze uw Toshiba Tecra M3-S316 laptop kan laden.

Stroomsterkte autolader

De stroomsterkte van de Toshiba Tecra M3-S316 autolader is 6A. Deze waarde geeft de maximale stroomsterkte aan van de autolader. Als uw adapter of laptop een lagere stroomsterkte (A) aangeeft is dit geen probleem, dit is alleen maar beter. De getoonde Toshiba Tecra M3-S316 autolader is te gebruiken met alle 15V adapters met de volgende 6,3 mm * 3,0 mm plug en een stroomsterkte tot 6A.

Uw notebook ontzien

Deze autolader is compatibel met de modernste Toshiba laptops en met de nieuwste chipsets en stroomprogramma's kan de Toshiba Tecra M3-S316 autolader uw Toshiba laptop probleemloos laden.

Met een spanning van 15 volt en een stroomsterkte van 6 ampère is deze autolader perfect afgestemd op uw Toshiba laptop en de voordeligste keuze.

Deze autolader is geschikt voor uw Toshiba Tecra M3-S316.
Compatibel partnummer VAUTOS1566330.

JaNee