Asus Zenbook adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus Zenbook adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Asus Zenbook. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Asus Zenbook adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Asus Zenbook model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Asus Zenbook adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Asus Zenbook aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Bestelt u op 123adapter.nl voor 21:00 uw Asus Zenbook adapter? Dan ontvangt u deze de volgende dag nog in huis, mits de bestelling op een werkdag geplaatst is. Bestelt u in het weekend, dan ontvangt u de bestelling op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw Asus Zenbook adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Asus Zenbook adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Asus Zenbook adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee