Asus X Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus X Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Asus X Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Asus X Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Asus X Series model nummer vinden


Om de juiste Asus X Series adapter te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Asus X Series laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Asus X Series adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Asus X Series adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus X Series adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Asus X Series adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee