Uw Asus VivoMini PC adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Asus VivoMini PC. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Asus VivoMini PC adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Asus VivoMini PC model nummer vinden


U vindt het model nummer van uw Asus VivoMini PC meestal op een sticker aan de onderkant van de laptop. Deze sticker geeft het exacte modelnummer aan, meestal voorafgaand door Model: of Model No:. Dit model nummer kunt u gebruiken om de juiste Asus VivoMini PC adapter in de bovenstaande lijst te selecteren. Is de sticker niet aanwezig of niet leesbaar, dan kunt u kijken of onder de accu in het accuvak uw model staat aangegeven.


Levering


Wanneer u uw Asus VivoMini PC adapter op 123adapter.nl bestelt en betaalt voor 21:00, ontvangt u uw bestelling nog de volgende dag in huis. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw Asus VivoMini PC adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus VivoMini PC adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw Asus VivoMini PC adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee