Uw Asus VivoBook adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Asus VivoBook. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Asus VivoBook adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Asus VivoBook model nummer vinden


Aan de onderzijde van de laptop zit in de meeste gevallen een sticker waarop het laptop model wordt aangeduid. Dit wordt in veel gevallen afgegaan door Model (No.):. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie eenvoudig uw Asus VivoBook adapter vinden. In sommige gevallen staat het model ook in het accuvak. Aan de hand van de schuifjes kunt u de accu verwijderen en hieronder vindt u dan het modelnummer van uw laptop.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Asus VivoBook adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Asus VivoBook adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Asus VivoBook adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Kunt u uw Asus VivoBook adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee