Uw Asus Vivo AiO adapter vinden


De lijst hierboven geeft alle subtypes en series weer van de Asus Vivo AiO. Hier kunt u het model of de serie selecteren waartoe uw laptop type behoort. Zo vindt u simpel en snel de ACER APIRE adapter die u zoekt. Bij series kunt u het honderd- of duizendtal selecteren dat aansluit bij dat van uw laptop model.


Uw Asus Vivo AiO model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Asus Vivo AiO adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Asus Vivo AiO aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Een bestelling van een Asus Vivo AiO adapter op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw Asus Vivo AiO adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Asus Vivo AiO adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Asus Vivo AiO adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee