Asus UX362 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus UX362 Series adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Asus UX362 Series. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Asus UX362 Series adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Asus UX362 Series model nummer vinden


U kunt het model van uw Asus UX362 Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Asus UX362 Series adapter.


Levering


Wanneer u uw Asus UX362 Series adapter op 123adapter.nl bestelt en betaalt voor 21:00, ontvangt u uw bestelling nog de volgende dag in huis. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw Asus UX362 Series adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Asus UX362 Series adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw Asus UX362 Series adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee