Asus TRSA Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus TRSA Series adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de Asus TRSA Series. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de Asus TRSA Series adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw Asus TRSA Series model nummer vinden


U kunt het model van uw Asus TRSA Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Asus TRSA Series adapter.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw Asus TRSA Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw Asus TRSA Series adapter


Op 123adapter.nl heeft u een jaar garantie op alle producten beschikbaar in de webshop. Binnen dit jaar heeft u recht op een vervangend exemplaar indien er een defect optreedt waar u geen schuld aan heeft. Tevens bieden we een schappelijk 30 dagen niet goed, geld terug regeling aan. Meer informatie hierover vindt u onder Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Asus TRSA Series adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee