Uw Asus Transformer adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Asus Transformer. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Asus Transformer adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Asus Transformer model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Asus Transformer adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Asus Transformer aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Bestelt u op 123adapter.nl voor 21:00 uw Asus Transformer adapter? Dan ontvangt u deze de volgende dag nog in huis, mits de bestelling op een werkdag geplaatst is. Bestelt u in het weekend, dan ontvangt u de bestelling op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw Asus Transformer adapter


Alle producten op 123adapter.nl zijn voorzien van 12 maanden garantie. Binnen deze tijd heeft u bij interne schade recht op een vervangend product. U heeft tevens 30 dagen de tijd om uw Asus Transformer adapter uit te proberen en zonder opgave van reden te retourneren. Indien u hiervan gebruikt maakt, heeft u recht op terugstorting van het gehele aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Asus Transformer adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee