Asus TM Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus TM Series adapter vinden


De lijst hierboven geeft alle subtypes en series weer van de Asus TM Series. Hier kunt u het model of de serie selecteren waartoe uw laptop type behoort. Zo vindt u simpel en snel de ACER APIRE adapter die u zoekt. Bij series kunt u het honderd- of duizendtal selecteren dat aansluit bij dat van uw laptop model.


Uw Asus TM Series model nummer vinden


Om de juiste Asus TM Series adapter te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Asus TM Series laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw Asus TM Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw Asus TM Series adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Asus TM Series adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Aanvullende informatie over uw Asus TM Series adapter kunt u eenvoudig opvragen door een mail te sturen naar info@123adapter.nl. Daarnaast zijn we telefonisch tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020. Onze medewerkers staan u graag te woord.


JaNee