Asus Q534 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus Q534 Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Asus Q534 Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Asus Q534 Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Asus Q534 Series model nummer vinden


Het modelnummer van uw Asus Q534 Series vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Asus Q534 Series adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Een Asus Q534 Series adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw Asus Q534 Series adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus Q534 Series adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. We zijn bereikbaar op 058-8456020, 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30. U kunt ook een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee