Asus Q526 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus Q526 Series adapter vinden


U ziet in de bovenstaande lijst alle subtypes van de Asus Q526 Series. U kunt hier uw type selecteren om zo eenvoudig de adapter te vinden die u zoekt. Bij series kunt u van de eerste of de eerste twee getallen uitgaan. Zo hoort bijvoorbeeld een 5715 tot de 5700 series, of indien deze niet bestaat, tot de 5000 series.


Uw Asus Q526 Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw Asus Q526 Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw Asus Q526 Series adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Asus Q526 Series adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Asus Q526 Series adapter


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Asus Q526 Series adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee