Asus P Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus P Series adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de Asus P Series. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de Asus P Series adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw Asus P Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw Asus P Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw Asus P Series adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw Asus P Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw Asus P Series adapter


Op 123adapter.nl heeft u een jaar garantie op alle producten beschikbaar in de webshop. Binnen dit jaar heeft u recht op een vervangend exemplaar indien er een defect optreedt waar u geen schuld aan heeft. Tevens bieden we een schappelijk 30 dagen niet goed, geld terug regeling aan. Meer informatie hierover vindt u onder Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Komt u er niet uit met uw Asus P Series adapter? Onze medewerkers staan u altijd graag te woord! We zijn 7 dagen per week te bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. U kunt ook mailen naar info@123adapter.nl - u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee