Uw Asus EeeTop adapter vinden


In de bovenstaande lijst ziet u de modellen en series voor de Asus EeeTop. Selecteer in deze lijst uw type om verder te komen om zo de juiste Asus EeeTop adapter te vinden. Zijn deze ingedeeld in series? Dan selecteert u het meest overeenkomende getal van de serie. Als voorbeeld: Een dv6-1210ed behoort dus tot de dv6-1200 series.


Uw Asus EeeTop model nummer vinden


Bij de meeste laptop modellen is het model nummer aangegeven op een sticker die u vindt op de onderzijde van de laptop. Deze sticker geeft het exacte nummer aan, in veel gevallen voorafgegaan door Model:. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie de juiste Asus EeeTop adapter vinden. Indien u de sticker niet kunt vinden kunt u de accu verwijderen en in het accuvak zoeken naar het model nummer.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Asus EeeTop adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Asus EeeTop adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Asus EeeTop adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Onze medewerkers staan u graag te woord met informatie of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30, 7 dagen per week. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@123adapter.nl.


JaNee