Asus Eee PC adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus Eee PC adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de Asus Eee PC. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de Asus Eee PC adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw Asus Eee PC model nummer vinden


Bij de meeste laptop modellen is het model nummer aangegeven op een sticker die u vindt op de onderzijde van de laptop. Deze sticker geeft het exacte nummer aan, in veel gevallen voorafgegaan door Model:. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie de juiste Asus Eee PC adapter vinden. Indien u de sticker niet kunt vinden kunt u de accu verwijderen en in het accuvak zoeken naar het model nummer.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Asus Eee PC adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Asus Eee PC adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus Eee PC adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Kunt u uw Asus Eee PC adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee