Asus Chromebook adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus Chromebook adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de Asus Chromebook. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de Asus Chromebook adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw Asus Chromebook model nummer vinden


Het modelnummer van uw Asus Chromebook vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Asus Chromebook adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Asus Chromebook adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Asus Chromebook adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus Chromebook adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Asus Chromebook adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee