ASUSPRO PU500 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw ASUSPRO PU500 Series adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de ASUSPRO PU500 Series. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de ASUSPRO PU500 Series adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw ASUSPRO PU500 Series model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke ASUSPRO PU500 Series adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw ASUSPRO PU500 Series aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Een bestelling van een ASUSPRO PU500 Series adapter op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw ASUSPRO PU500 Series adapter


Op 123adapter.nl heeft u een jaar garantie op alle producten beschikbaar in de webshop. Binnen dit jaar heeft u recht op een vervangend exemplaar indien er een defect optreedt waar u geen schuld aan heeft. Tevens bieden we een schappelijk 30 dagen niet goed, geld terug regeling aan. Meer informatie hierover vindt u onder Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee