ASUSPRO PU450 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw ASUSPRO PU450 Series adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de ASUSPRO PU450 Series. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de ASUSPRO PU450 Series adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw ASUSPRO PU450 Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw ASUSPRO PU450 Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw ASUSPRO PU450 Series adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw ASUSPRO PU450 Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw ASUSPRO PU450 Series adapter


Elke ASUSPRO PU450 Series adapter op 123adapter.nl is voorzien van 1 jaar volledige garantie. Mocht er in deze tijd een defect optreden buiten uw schuld om, dan heeft u recht op een vervangend product van minimaal dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u 30 dagen retourrecht, waarbinnen u het product zonder opgave kunt retourneren met recht op creditering van de gehele aankoopsom.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee