Uw ASUSPRO P751 Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de ASUSPRO P751 Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de ASUSPRO P751 Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw ASUSPRO P751 Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw ASUSPRO P751 Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw ASUSPRO P751 Series adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Bestellingen op werkdagen voor 21:00 worden nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd. U ontvangt uw pakket in dat geval de volgende dag voor 21:00 aan de deur. Plaatst u uw bestelling in het weekend, dan ontvangt u de ASUSPRO P751 Series adapter de volgende dinsdag.


Garantie op uw ASUSPRO P751 Series adapter


U heeft 12 maanden volledige garantie op alle producten die u aanschaft op 123adapter.nl. Mocht uw product buiten uw toedoen om defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om het product uit te proberen en te retourneren mocht deze niet aan uw wensen voldoen. Lees hierover meer via Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Kunt u uw ASUSPRO P751 Series adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee