Asus Zenbook Duo accu

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus Zenbook Duo accu vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw Asus Zenbook Duo accu te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de Asus Zenbook Duo. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw Asus Zenbook Duo model nummer vinden


U kunt het model van uw Asus Zenbook Duo achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Asus Zenbook Duo accu.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Asus Zenbook Duo accu op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Asus Zenbook Duo accu


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus Zenbook Duo accu 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. We zijn bereikbaar op 058-8456020, 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30. U kunt ook een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee