Asus W41 Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus W41 Series accu vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Asus W41 Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Asus W41 Series accu die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Asus W41 Series model nummer vinden


Om de juiste Asus W41 Series accu te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Asus W41 Series laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Een bestelling van een Asus W41 Series accu op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw Asus W41 Series accu


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus W41 Series accu 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw Asus W41 Series accu niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee