Asus TUF accu

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus TUF accu vinden


U ziet in de bovenstaande lijst alle subtypes van de Asus TUF. U kunt hier uw type selecteren om zo eenvoudig de accu te vinden die u zoekt. Bij series kunt u van de eerste of de eerste twee getallen uitgaan. Zo hoort bijvoorbeeld een 5715 tot de 5700 series, of indien deze niet bestaat, tot de 5000 series.


Uw Asus TUF model nummer vinden


U vindt het model nummer van uw Asus TUF meestal op een sticker aan de onderkant van de laptop. Deze sticker geeft het exacte modelnummer aan, meestal voorafgaand door Model: of Model No:. Dit model nummer kunt u gebruiken om de juiste Asus TUF accu in de bovenstaande lijst te selecteren. Is de sticker niet aanwezig of niet leesbaar, dan kunt u kijken of onder de accu in het accuvak uw model staat aangegeven.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw Asus TUF accu nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw Asus TUF accu


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus TUF accu 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Asus TUF accu, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee