Uw Asus TP Series accu vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw Asus TP Series accu te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de Asus TP Series. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw Asus TP Series model nummer vinden


Uw Asus TP Series heeft een specifiek modelnummer aan de hand waarvan u kunt achterhalen welke producten geschikt zijn voor uw laptop. U vindt dit nummer op een sticker onderop de laptop. Is deze sticker niet aanwezig of niet meer leesbaar, dan kunt u onder de accu in het accuvak van de laptop kijken of het modelnummer hier staat aangeduid. Aan de hand van dit nummer vindt u op 123adapter.nl snel en eenvoudig uw Asus TP Series accu.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Asus TP Series accu op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Asus TP Series accu


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Asus TP Series accu. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw accu kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Asus TP Series accu? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee