Asus TM Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus TM Series accu vinden


U ziet in de bovenstaande lijst alle subtypes van de Asus TM Series. U kunt hier uw type selecteren om zo eenvoudig de accu te vinden die u zoekt. Bij series kunt u van de eerste of de eerste twee getallen uitgaan. Zo hoort bijvoorbeeld een 5715 tot de 5700 series, of indien deze niet bestaat, tot de 5000 series.


Uw Asus TM Series model nummer vinden


Bij de meeste laptop modellen is het model nummer aangegeven op een sticker die u vindt op de onderzijde van de laptop. Deze sticker geeft het exacte nummer aan, in veel gevallen voorafgegaan door Model:. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie de juiste Asus TM Series accu vinden. Indien u de sticker niet kunt vinden kunt u de accu verwijderen en in het accuvak zoeken naar het model nummer.


Levering


Een Asus TM Series accu besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw Asus TM Series accu


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Asus TM Series accu 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw Asus TM Series accu of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee