Asus T Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus T Series accu vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de Asus T Series. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste Asus T Series accu voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw Asus T Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw Asus T Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw Asus T Series accu te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Asus T Series accu bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Asus T Series accu


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Asus T Series accu in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee