Asus R Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw Asus R Series accu vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de Asus R Series. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de Asus R Series accu die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw Asus R Series model nummer vinden


U vindt het model nummer van uw Asus R Series meestal op een sticker aan de onderkant van de laptop. Deze sticker geeft het exacte modelnummer aan, meestal voorafgaand door Model: of Model No:. Dit model nummer kunt u gebruiken om de juiste Asus R Series accu in de bovenstaande lijst te selecteren. Is de sticker niet aanwezig of niet leesbaar, dan kunt u kijken of onder de accu in het accuvak uw model staat aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Asus R Series accu nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Asus R Series accu


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Asus R Series accu. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw accu kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Asus R Series accu? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee