Toshiba Tecra M3-S316 Laptop adapter 90W

Levertermijn onbekend. Kijk regelmatig of het artikel leverbaar is.

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 18,95

Nooit meer leverbaar.

Specificaties

Model

VTB1566330

Vermogen

90W

Plugmaat

6,3 mm * 3,0 mm

Spanning

15V

Max. stroomsterkte

6A

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Laptop oplader

Zoekt u een Toshiba Tecra M3-S316 adapter die specifiek gemaakt is voor uw Toshiba ? Bij 123adapter.nl bent u aan het juiste adres. 123adapter.nl geeft u de garantie van een Toshiba Tecra M3-S316 adapter die past bij uw Toshiba laptop - voorzien van de juiste plug en voldoende vermogen.

Plug adapter

De Toshiba Tecra M3-S316 adapter heeft een plug van de volgende afmeting: 6,3 mm * 3,0 mm. De plug is het laatste gedeelte van het snoer en is tevens de aansluiting met de Toshiba laptop. Wij hebben de juiste plug al bij uw Toshiba Tecra M3-S316 gezocht. Zo weet u zeker dat deze adapter past op uw laptop.

Mocht u toch twijfelen over uw Toshiba Tecra M3-S316 adapter aansluiting kunt u contact opnemen met 058 845 60 20 of info@123adapter.nl voor aanvullende informatie over de afmetingen.

Stroom snoer

Belangrijk om rekening te houden met het feit dat wij geen netsnoer meeleveren bij deze Toshiba Tecra M3-S316 adapter. Wanneer u toch een netsnoer wilt bestellen kunt u dit verderop in de bestelling aangeven.

Of het nu om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat - indien u een netsnoer meebesteld leveren wij altijd het passende snoer. Onze adapters gebruiken doorgaans een driepolig, geaard netsnoer, howel sommige premium een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Meer informatie over netsnoeren vindt u via deze link.

Garantieregeling

Al onze Toshiba Tecra M3-S316 adapters zijn standaard voorzien van schappelijke garantie. Mocht er binnen de garantieperiode onverhoopt een defect optreden buiten uw schuld om, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Voor meer informatie over onze regelingen en bepalingen voor garantie en ruiling van Toshiba Tecra M3-S316 adapters kunt u terecht op de pagina over het retour sturen en garantie.

Adapter spanning

Deze Toshiba Tecra M3-S316 adapter levert een spanning van 15V. Deze spanning moet gelijk zijn aan de ingangsspanning van de laptop en de uitgangsspanning van de vorige adapter. Wanneer er een verschil is tot 1,5V is dat geen enkel probleem. Bij een hoger verschil in voltage kunnen zich wel grote problemen voordoen en bestaat de kans dat uw Toshiba Tecra M3-S316 laptop schade oploopt. Kortom: een vervangende Toshiba Tecra M3-S316 adapter moet dus een gelijk of maximaal 1,5V verschil hebben met uw vorige adapter en Toshiba laptop.

Klik hier voor aanvullende informatie inzake het voltage van de Toshiba Tecra M3-S316 adapter.

Adapter ampère (A)

De maximale stroomsterkte die deze Toshiba Tecra M3-S316 adapter kan leveren is 6A. Deze stroomsterkte mag altijd hoger zijn dan die van uw huidige adapter en van uw laptop. De stroomsterkte mag echter nooit lager zijn dan wat vermeld staat op uw Toshiba Tecra M3-S316 laptop.

Wanneer u wel gebruik maakt van een Toshiba Tecra M3-S316 adapter met een lagere maximale stroomsterkte wordt er niet genoeg vermogen geleverd waardoor deze oververhit raakt en niet goed functioneert. Een oplader met een te lage stroomsterkte kan bovendien in een korte tijd beschadigd of defect raken.

Meer over dit onderwerp vindt u op de pagina over ampèrage van uw Toshiba Tecra M3-S316 laptop adapter.

Spaar uw laptop!

De bovenstaande Toshiba Tecra M3-S316 adapter is ontworpen voor optimale prestaties van uw Toshiba laptop. Doordat deze Toshiba adapter is voorzien van een gestabiliseerde uitgangsspanning zal dit de kans op storing sterk verminderen.

Deze adapter voldoet aan de Europese CE en RohS normen voor veiligheid en beperking van gevaarlijke stoffen in elektronische onderdelen.

Kortom - deze adapter is de beste oplossing voor uw Toshiba laptop! Wij leveren daarom ook al onze adapters met ruime garantie en de best mogelijke ondersteuning.

Deze adapter is geschikt voor uw Toshiba Tecra M3-S316.
Compatibel partnummer VTB1566330.

JaNee