Medion MIM2180 Laptop adapter 90W

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 19,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

VDT194745525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Adapter notebook

Zoekt u de juiste oplossing om uw Medion laptop op te laden? Deze Medion MIM2180 adapter is speciaal gemaakt voor uw model. Wilt u zichzelf verzekeren met een adapter die u moeiteloos kunt aansluiten op uw Medion laptop? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze Medion MIM2180 adapters zijn niet universeel maar op maat gemaakt voor uw laptop type. Met de juiste plug en genoeg vermogen heeft u een uitstekende adapter in huis voor een scherpe prijs.

Plug afmeting

Deze Medion MIM2180 adapter heeft een plug in de vorm: 5,5 mm * 2,5 mm. De plug is het laatste gedeelte van het snoer van uw Medion MIM2180 adapter en vormt de aansluiting met de Medion laptop. Daarom is het zeer belangrijk dat u een adapter aanschaft met dezelfde plug als uw vorige adapter.

Twijfelt u welke plug uw Medion MIM2180 adapter heeft kunt u onze pagina over adapter plugs bezoeken voor aanvullende informatie over afmetingen per merk en/of model.

Netsnoer adapter

Standaard leveren wij geen netsnoer bij de Medion MIM2180 adapter. Zo betaalt u nooit voor een onderdeel wat u niet nodig heeft. Mocht u wel een netsnoer willen bestellen, dan kunt deze aan het eind van het afrekenproces bijbestellen.

Wij bieden altijd een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer aan. De Medion MIM2180 adapters die wij veelal verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken. Indien u een netsnoer bijbestelt, zorgen wij er altijd voor dat we het passende netsnoer meesturen.

Meer weten over netsnoeren van Medion MIM2180 adapters? Via deze link vindt u extra informatie.

Ruime garantieregeling

Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze Medion MIM2180 adapters om die reden bieden we een ruime en schappelijke garantie op al onze producten. Als binnen de garantieperiode uw Medion MIM2180 adapter kapot gaat (buiten uw schuld om), heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw Medion laptop. Voor meer informatie over de garantie kunt u terecht op de pagina's over dit onderwerp.

Spanning (Volt / V)

Spanning - uitgedrukt in volt (V) - is erg belangrijk bij Medion MIM2180 laptops. Deze adapter heeft een spanning van 19V en is uitermate geschikt voor uw Medion. Bij sommige leveranciers zit er 0,5 voltage verschil tussen adapters. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken - tot 10% afwijking in voltage is geen enkel probleem. Deze Sygnosis adapter is daarom de beste keus voor uw Medion laptop.

123Adapter maakt ten alle tijde gebruik van adapters op maat, die uitsluitend geschikt zijn voor uw Medion notebook. Universele adapters verkopen wij niet voor deze Medion laptop. Universele adapters zijn vaak schadelijk voor uw laptop, hierbij te denken aan overspanning, verkeerde polariteit, gebrekkige connectoren en een te lage stroomsterkte. Bij 123Adapter krijgt u dus altijd de juiste Medion MIM2180 adapter specifiek voor uw Medion laptop.

Stroomsterkte (A)

Deze Medion MIM2180 adapter voor uw Medion heeft het maximale vermogen van 90 watt. De maximale stroomsterkte die de adapter kan leveren, is 4,74 ampère. Dit vermogen is het maximale vermogen van uw adapter. Heeft uw oudere adapter een lagere stroomsterkte? Dan kunt u altijd deze Medion MIM2180 adapter met een hogere stroomsterkte te gebruiken.

Voor Medion laptops geldt in het algemeen de volgende regel: Een hogere stroomsterkte is beter en een lagere stroomsterkte is niet aan te raden. Wanneer de nieuwe adapter een lagere stroomsterkte heeft, kan dit leiden tot tragere systeemprestaties. Wij adviseren voor de Medion MIM2180 deze adapter met een maximaal vermogen van 90 watt voor uw Medion.

Spaar uw laptop!

De bovenstaande Medion MIM2180 adapter is ontworpen voor optimale prestaties van uw Medion laptop. Doordat deze Medion adapter is voorzien van een gestabiliseerde uitgangsspanning zal dit de kans op storing sterk verminderen.

Deze adapter voldoet aan de Europese CE en RohS normen voor veiligheid en beperking van gevaarlijke stoffen in elektronische onderdelen.

Kortom - deze adapter is de beste oplossing voor uw Medion laptop! Wij leveren daarom ook al onze adapters met ruime garantie en de best mogelijke ondersteuning.

Deze adapter is geschikt voor uw Medion MIM2180.
Compatibel partnummer VDT194745525.

JaNee