HP ProBook 450 G6 Laptop adapter 45W

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 18,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

VHP1952314530NS

Vermogen

45W

Plugmaat

4,5 mm * 3,0 mm

Spanning

19,5V

Max. stroomsterkte

2,31A

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Passende laptop adapter

Deze oplader is speciaal ontworpen voor uw HP ProBook 450 G6 . De adapter voldoet aan alle Europese wetgeving en eisen en is voorzien van ruime garantie. Met razendsnelle verzending haalt u met deze adapter snel en voordelig en kwaliteitsproduct in huis.

Bij 123adapter.nl vindt u geen universele HP ProBook 450 G6 laptop adapters maar adapters die specifiek gemaakt zijn voor uw HP model. Wilt u verzekerd zijn van een adapter die past bij uw HP laptop voorzien van de juiste en meest betrouwbare onderdelen? Dan bent u hier op het juiste adres.

Plug grootte

De HP ProBook 450 G6 adapter heeft een plug van de volgende afmeting: 4,5 mm * 3,0 mm. Deze plug is het gedeelte wat de adapter met de laptop verbindt. Deze plug dient overeen te komen met uw originele laptop adapter. Wij hebben al uitgezocht welke plug bij uw HP ProBook 450 G6 laptop past. U kunt daarom er van uit gaan dat deze adapter past op uw laptop.

Heeft u tóch nog twijfels over de aansluiting van uw HP ProBook 450 G6 adapter, bel ons dan op 058 - 845 60 20 wij helpen u graag verder.

Stroom snoer

Belangrijk om rekening te houden met het feit dat wij geen netsnoer meeleveren bij deze HP ProBook 450 G6 adapter. Wanneer u toch een netsnoer wilt bestellen kunt u dit verderop in de bestelling aangeven.

Of het nu om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat - indien u een netsnoer meebesteld leveren wij altijd het passende snoer. Onze adapters gebruiken doorgaans een driepolig, geaard netsnoer, howel sommige premium een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Meer informatie over netsnoeren vindt u via deze link.

Adapter garantie

De HP ProBook 450 G6 adapters die wij leveren zijn voorzien van een schappelijke garantieregeling. Mocht de adapter binnen de garantieperiode stuk gaan zonder uw toedoen, krijgt u van ons een vervangend exemplaar. Mocht u meer informatie willen over onze garantie regeling of retournering voor uw HP ProBook 450 G6 adapter kijkt u hier.

Adapter spanning

Deze HP ProBook 450 G6 adapter levert een spanning van 19,5V. Deze spanning moet gelijk zijn aan de ingangsspanning van de laptop en de uitgangsspanning van de vorige adapter. Wanneer er een verschil is tot 1,5V is dat geen enkel probleem. Bij een hoger verschil in voltage kunnen zich wel grote problemen voordoen en bestaat de kans dat uw HP ProBook 450 G6 laptop schade oploopt. Kortom: een vervangende HP ProBook 450 G6 adapter moet dus een gelijk of maximaal 1,5V verschil hebben met uw vorige adapter en HP laptop.

Klik hier voor aanvullende informatie inzake het voltage van de HP ProBook 450 G6 adapter.

Adapter ampère (A)

De maximale stroomsterkte die deze HP ProBook 450 G6 adapter kan leveren is 2,31A. Deze stroomsterkte mag altijd hoger zijn dan die van uw huidige adapter en van uw laptop. De stroomsterkte mag echter nooit lager zijn dan wat vermeld staat op uw HP ProBook 450 G6 laptop.

Wanneer u wel gebruik maakt van een HP ProBook 450 G6 adapter met een lagere maximale stroomsterkte wordt er niet genoeg vermogen geleverd waardoor deze oververhit raakt en niet goed functioneert. Een oplader met een te lage stroomsterkte kan bovendien in een korte tijd beschadigd of defect raken.

Meer over dit onderwerp vindt u op de pagina over ampèrage van uw HP ProBook 450 G6 laptop adapter.

Ontzie uw accu en notebook

Met de keus voor deze HP ProBook 450 G6 adapter verzekert u zich van optimale systeemprestaties van uw HP laptop en kunt u weer jaren vooruit. Deze oplader levert een gestabiliseerde spanning voor uw laptop zodat deze optimaal kan presteren.

Deze oplader of adapter voldoet aan alle Europese richtlijnen zoals CE en RohS. Hiermee is dit een uitstekende en voordelige adapter als vervanging van uw originele HP ProBook 450 G6 adapter of als tweede adapter als u op meerdere plekken uw laptop gebruikt.

Deze adapter is geschikt voor uw HP ProBook 450 G6.
Compatibel partnummer VHP1952314530NS.

JaNee