Asus UX430U Laptop adapter 65W

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 18,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAS193424010NS

Vermogen

65W

Plugmaat

4,0 mm * 1,35 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

3,42A

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Laptop adapter

Deze Asus UX430U adapter zorgt ervoor dat uw Asus laptop van stroom wordt voorzien en uw accu ten alle tijde correct wordt opgeladen. Een nieuwe adapter nodig? Dan bent u hiermee uit de brand. Op zoek naar een reserve adapter, zodat u op meerdere plekken kunt werken? Ook daarvoor is deze adapter uitermate geschikt. Asus UX430U laptop adapters worden ook wel voeding, lader, oplader of adaptor genoemd.

Met deze Asus UX430U adapter haalt u gegarandeerd de best geschikte adapter voor uw Asus laptop in huis en bent u verzekerd voor de beste prijs kwaliteit verhouding voor uw Asus .

123Adapter.nl levert altijd de juiste voeding voor uw notebook. Momenteel hebben wij ruim 60.000 adapters voorradig. Bij ons krijgt u altijd de correcte voeding voor uw Asus model .

Onze Asus UX430U model adapter voldoet aan de strengste Europese eisen, ze zijn ten alle tijde CE, Nom, CulUs, GS en SafetyMark gecertificeerd.

Adapter plug

De Asus UX430U adapter heeft een plug van de volgende afmeting: 4,0 mm * 1,35 mm. U vindt de plug aan het laatste gedeelte van het snoer en deze plug is tevens de aansluiting met de Asus laptop. Het is heel belangrijk dat u een Asus UX430U adapter aanschaft met dezelfde plug als de vorige. Gelukkig hebben wij al uitgezocht welke adapter past op de Asus UX430U en kunt u deze adapter gerust bestellen.

Heeft u toch twijfels over de aansluiting van uw Asus UX430U adapter, dan kunt u contact met ons opnemen op 058 - 845 60 20.

Netsnoer

De Asus UX430U adapters bij 123Adapter.nl worden zonder netsnoer geleverd. Netsnoeren leveren we standaard niet mee, omdat deze meestal niet kapot gaan en waarom zou u betalen voor iets wat u niet nodig heeft? Als u uw Asus UX430U adapter verloren bent inclusief het netsnoer, dan kunt u hem gemakkelijk bij uw Asus model gemakkelijk bijbestellen.

U kunt het netsnoer bij bestellen in het vervolg van de afrekenprocedure. Voordat u afrekent, kunt u aangeven dat u een netsnoer met de adapter mee wilt bestellen..

Het netsnoer is de kabel van de muur (het stopcontact) naar de adapter, het netsnoer voor uw Asus UX430U adapter is vanzelfsprekend Kema gekeurd.

Wij hebben globaal 2 soorten netsnoeren:
Geaard : 3 pins de adapter in en 2 pinnen + aarde voor naar het stopcontact, dit netsnoer is 3 aderig.
Ongeraard: 2 pins de adapter in en 2 pinnen zonder aarde naar het stopcontact, dit netsnoer is 2 aderig.

De foto's van de verschillende netsnoeren vindt u via deze link.

Het netsnoer voor uw Asus UX430U adapter voldoet aan de strengst mogelijke eisen en hebben onder andere de volgende keurmerken KEMA, VDE, NF, LCIE, GEBEG, ONE, TUV, CE zodat u zonder zorgen uw Asus laptop overal ter wereld kan gebruiken.

Ruime garantieregeling

Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze Asus UX430U adapters om die reden bieden we een ruime en schappelijke garantie op al onze producten. Als binnen de garantieperiode uw Asus UX430U adapter kapot gaat (buiten uw schuld om), heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw Asus laptop. Voor meer informatie over de garantie kunt u terecht op de pagina's over dit onderwerp.

Adapter spanning

De spanning van de Asus UX430U adapter - uitgedrukt in V - dient overeen te komen met uw huidige adapter van uw Asus laptop. De spanning kunt u vaak ook vinden op de onderkant van uw laptop bij de input.

Het kan zijn dat de spanning tot 1,5 Volt verschilt van uw oude adapter. Dit is geen probleem en valt binnen de acceptabele marge. Mocht dit verschil groter zijn kunnen er problemen voordoen. Dit is dus niet aan te raden en kan in sommige gevallen schade aanrichten aan uw Asus UX430U laptop.

Mocht u meer informatie willen over het voltage van uw Asus UX430U adapter, kijk dan op deze pagina. Onze klantenservice kan u ook meer vertellen en is te bereiken op 058 - 845 60 20 en info@123adapter.nl.

Adapter stroomsterke

De stroomsterkte van een adapter wordt altijd weergegeven op het label en uitgedrukt in A van ampère. U vindt het label van de Asus UX430U adapter aan de onderkant van de adapter. Deze waarde geeft aan wat de stroomsterkte is van uw Asus UX430U adapter. Deze waarde mag altijd hoger zijn dan het huidige maar nooit lager. Het geeft alleen aan wat de maximale belasting van de adapter is.

In veel gevallen is het beter om een zwaardere variant te nemen in plaats van een Asus UX430U adapter met de huidige stroomsterkte. Het prijsverschil is vaak minimaal, maar de levensduur gaat vaak vele malen omhoog. Bij een te lage stroomsterkte kan de adapter vaak niet aan de energievraag voldoen waardoor deze snel defect raakt. Mocht u de stroomsterkte (A) niet kunnen vinden op uw huidige Asus UX430U adapter, kijk dan hier voor uitgebreide uitleg over de stroomsterkte van een Asus UX430U adapter.

Ontzie uw accu en laptop

De Asus UX430U adapter wordt geleverd om optimale prestaties van uw Asus UX430U laptop te leveren. De kans op storingen wordt sterk verminderd doordat deze Asus adapter is voorzien van een gestabiliseerde uitgangsspanning.

Kortom dit is absoluut de beste oplossing om uw Asus UX430U laptop op te laden!

Deze adapter is geschikt voor uw Asus UX430U.
Compatibel partnummer VAS193424010NS.

JaNee