Acer Swift 1 SF114-32 Laptop adapter 45W

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 19,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

VAS192373010

Vermogen

45W

Plugmaat

3,0 mm * 1,0 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

2,37A

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Passende laptop adapter

Deze oplader is speciaal ontworpen voor uw Acer Swift 1 SF114-32 . De adapter voldoet aan alle Europese wetgeving en eisen en is voorzien van ruime garantie. Met razendsnelle verzending haalt u met deze adapter snel en voordelig en kwaliteitsproduct in huis.

Bij 123adapter.nl vindt u geen universele Acer Swift 1 SF114-32 laptop adapters maar adapters die specifiek gemaakt zijn voor uw Acer model. Wilt u verzekerd zijn van een adapter die past bij uw Acer laptop voorzien van de juiste en meest betrouwbare onderdelen? Dan bent u hier op het juiste adres.

Plug afmeting

Deze Acer Swift 1 SF114-32 adapter heeft een plug in de vorm: 3,0 mm * 1,0 mm. De plug is het laatste gedeelte van het snoer van uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter en vormt de aansluiting met de Acer laptop. Daarom is het zeer belangrijk dat u een adapter aanschaft met dezelfde plug als uw vorige adapter.

Twijfelt u welke plug uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter heeft kunt u onze pagina over adapter plugs bezoeken voor aanvullende informatie over afmetingen per merk en/of model.

Netsnoer adapter

Standaard leveren wij geen netsnoer bij de Acer Swift 1 SF114-32 adapter. Zo betaalt u nooit voor een onderdeel wat u niet nodig heeft. Mocht u wel een netsnoer willen bestellen, dan kunt deze aan het eind van het afrekenproces bijbestellen.

Wij bieden altijd een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer aan. De Acer Swift 1 SF114-32 adapters die wij veelal verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken. Indien u een netsnoer bijbestelt, zorgen wij er altijd voor dat we het passende netsnoer meesturen.

Meer weten over netsnoeren van Acer Swift 1 SF114-32 adapters? Via deze link vindt u extra informatie.

Ruime garantieregeling

Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze Acer Swift 1 SF114-32 adapters om die reden bieden we een ruime en schappelijke garantie op al onze producten. Als binnen de garantieperiode uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter kapot gaat (buiten uw schuld om), heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw Acer laptop. Voor meer informatie over de garantie kunt u terecht op de pagina's over dit onderwerp.

Spanning (volt)

Deze Acer Swift 1 SF114-32 adapter levert een spanning van 19 volt. Deze spanning dient gelijk te zijn aan de spanning van uw laptop of uw vorige Acer Swift 1 SF114-32 adapter. Een verschil van 0,5 v is geen probleem, maar bij een hoger verschil in spanning kunnen zich problemen voordoen en kan uw Acer laptop schade oplopen. Let er bij een vervangende adapter dus altijd op dat de spanning overeenkomt met uw vorige Acer Swift 1 SF114-32 adapter en uw Acer notebook. Het gaat altijd om de output spanning van uw oude adapter en de input spanning van uw laptop.

Klik hier voor aanvullende informatie betreffende het voltage van uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter.

Stroomsterkte (Ampère)

Deze Acer Swift 1 SF114-32 adapter kan maximaal 2,37 ampère leveren. Hiermee is deze uitermate geschikt voor uw Acer laptop. Het is verstandig om in veel gevallen een adapter aan te schaffen met een hogere stroomsterkte (aangegeven in A of ampère) dan uw premium Acer adapter. Hoe hoger de stroomsterkte van uw vervangende Acer Swift 1 SF114-32 adapter, hoe minder snel deze zal slijten.

Spaar uw laptop!

De bovenstaande Acer Swift 1 SF114-32 adapter is ontworpen voor optimale prestaties van uw Acer laptop. Doordat deze Acer adapter is voorzien van een gestabiliseerde uitgangsspanning zal dit de kans op storing sterk verminderen.

Deze adapter voldoet aan de Europese CE en RohS normen voor veiligheid en beperking van gevaarlijke stoffen in elektronische onderdelen.

Kortom - deze adapter is de beste oplossing voor uw Acer laptop! Wij leveren daarom ook al onze adapters met ruime garantie en de best mogelijke ondersteuning.

Deze adapter is geschikt voor uw Acer Swift 1 SF114-32.
Compatibel partnummer VAS192373010.

JaNee