Acer Swift 1 SF114-32 Laptop adapter 45W

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 18,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

VAS192373010NS

Vermogen

45W

Plugmaat

3,0 mm * 1,0 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

2,37A

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Algemeen

Met deze adapter kunt u weer snel gebruik maken van uw Acer laptop. Bij 123adapter.nl verkopen wij u geen universele laptop adapters maar adapters die specifiek gemaakt zijn voor uw model. Dit houdt in dat u altijd verzekerd bent van een Acer Swift 1 SF114-32 adapter die past bij uw Acer laptop, voorzien van de juiste chipset en stroomprogrammas.

Adapter plug

De Acer Swift 1 SF114-32 adapter heeft een plug van de volgende afmeting: 3,0 mm * 1,0 mm. U vindt de plug aan het laatste gedeelte van het snoer en deze plug is tevens de aansluiting met de Acer laptop. Het is heel belangrijk dat u een Acer Swift 1 SF114-32 adapter aanschaft met dezelfde plug als de vorige. Gelukkig hebben wij al uitgezocht welke adapter past op de Acer Swift 1 SF114-32 en kunt u deze adapter gerust bestellen.

Heeft u toch twijfels over de aansluiting van uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter, dan kunt u contact met ons opnemen op 058 - 845 60 20.

Stroom snoer

Belangrijk om rekening te houden met het feit dat wij geen netsnoer meeleveren bij deze Acer Swift 1 SF114-32 adapter. Wanneer u toch een netsnoer wilt bestellen kunt u dit verderop in de bestelling aangeven.

Of het nu om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat - indien u een netsnoer meebesteld leveren wij altijd het passende snoer. Onze adapters gebruiken doorgaans een driepolig, geaard netsnoer, howel sommige premium een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Meer informatie over netsnoeren vindt u via deze link.

Ruime garantieregeling

Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze Acer Swift 1 SF114-32 adapters om die reden bieden we een ruime en schappelijke garantie op al onze producten. Als binnen de garantieperiode uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter kapot gaat (buiten uw schuld om), heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw Acer laptop. Voor meer informatie over de garantie kunt u terecht op de pagina's over dit onderwerp.

Spanning (volt)

Deze Acer Swift 1 SF114-32 adapter levert een spanning van 19 volt. Deze spanning dient gelijk te zijn aan de spanning van uw laptop of uw vorige Acer Swift 1 SF114-32 adapter. Een verschil van 0,5 v is geen probleem, maar bij een hoger verschil in spanning kunnen zich problemen voordoen en kan uw Acer laptop schade oplopen. Let er bij een vervangende adapter dus altijd op dat de spanning overeenkomt met uw vorige Acer Swift 1 SF114-32 adapter en uw Acer notebook. Het gaat altijd om de output spanning van uw oude adapter en de input spanning van uw laptop.

Klik hier voor aanvullende informatie betreffende het voltage van uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter.

Laptop adapter stroomsterkte

Deze adapter levert maximaal 2,37 ampère. Deze stroomsterkte geeft de stroomsterkte van de adapter aan. Let op: dit mag altijd hoger zijn dan de stroomsterkte van uw huidige adapter en de maximale stroomsterkte van uw Acer laptop. Het mag echter nooit lager zijn dan de stroomsterkte van uw laptop! Een adapter met een lagere stroomsterkte kan niet genoeg vermogen leveren waardoor deze slecht functioneert. Een adapter met te weinig stroomsterkte kan ook zeer snel defect raken.

Klik hier voor aanvullende informatie betreffende de stroomsterkte van uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter.

Ontzie uw accu en notebook

Voor optimale systeemprestaties en behoud van uw Acer notebook accu maakt u met deze Acer Swift 1 SF114-32 adapter de juiste keuze. Deze adapter biedt de notebook de gestabiliseerde spanning waar hij om vraagt. Voor langdurig en prettig gebruik van uw Acer Swift 1 SF114-32 laptop heeft u hiermee de juiste combinatie van spanningsbeveiligingen en het lichtnet en zal uw Acer Swift 1 SF114-32 adapter optimaal presteren.

Deze adapter is geschikt voor uw Acer Swift 1 SF114-32.
Compatibel partnummer VAS192373010NS.

JaNee