Acer Travelmate adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Travelmate adapter vinden


U ziet in de bovenstaande lijst alle subtypes van de Acer Travelmate. U kunt hier uw type selecteren om zo eenvoudig de adapter te vinden die u zoekt. Bij series kunt u van de eerste of de eerste twee getallen uitgaan. Zo hoort bijvoorbeeld een 5715 tot de 5700 series, of indien deze niet bestaat, tot de 5000 series.


Uw Acer Travelmate model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Acer Travelmate adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Acer Travelmate aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Een Acer Travelmate adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw Acer Travelmate adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Acer Travelmate adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw Acer Travelmate adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee