Acer Ferrari One adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Ferrari One adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de Acer Ferrari One. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de Acer Ferrari One adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw Acer Ferrari One model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Acer Ferrari One adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Acer Ferrari One aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Acer Ferrari One adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Acer Ferrari One adapter


De garantietermijn op alle producten van 123adapter.nl bedraagt 12 maanden. Mocht u binnen deze tijd een defect ondervinden waar u geen schuld aan heeft? Dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Raadpleeg "Garantie" onderaan deze pagina voor aanvullende informatie. Tevens heeft u 30 dagen retourrecht indien het product niet aan uw eisen voldoet.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Acer Ferrari One adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee