Acer Extensa adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Extensa adapter vinden


De lijst hierboven geeft alle subtypes en series weer van de Acer Extensa. Hier kunt u het model of de serie selecteren waartoe uw laptop type behoort. Zo vindt u simpel en snel de ACER APIRE adapter die u zoekt. Bij series kunt u het honderd- of duizendtal selecteren dat aansluit bij dat van uw laptop model.


Uw Acer Extensa model nummer vinden


Het modelnummer van uw Acer Extensa vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Acer Extensa adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Acer Extensa adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Acer Extensa adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Acer Extensa adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Acer Extensa adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee