Uw Acer Enduro adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Acer Enduro. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Acer Enduro adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Acer Enduro model nummer vinden


Het modelnummer van uw Acer Enduro vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Acer Enduro adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Acer Enduro adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Acer Enduro adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Acer Enduro adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. We zijn bereikbaar op 058-8456020, 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30. U kunt ook een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee