Acer Chromebook Vero adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Chromebook Vero adapter vinden


De lijst hierboven geeft alle subtypes en series weer van de Acer Chromebook Vero. Hier kunt u het model of de serie selecteren waartoe uw laptop type behoort. Zo vindt u simpel en snel de ACER APIRE adapter die u zoekt. Bij series kunt u het honderd- of duizendtal selecteren dat aansluit bij dat van uw laptop model.


Uw Acer Chromebook Vero model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Acer Chromebook Vero adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Acer Chromebook Vero aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Acer Chromebook Vero adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Acer Chromebook Vero adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Acer Chromebook Vero adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Acer Chromebook Vero adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee