Acer Aspire Vero adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire Vero adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw Acer Aspire Vero adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de Acer Aspire Vero. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw Acer Aspire Vero model nummer vinden


Om de juiste Acer Aspire Vero adapter te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Acer Aspire Vero laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw Acer Aspire Vero adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw Acer Aspire Vero adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Acer Aspire Vero adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Acer Aspire Vero adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee