Acer Aspire V7 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire V7 adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Acer Aspire V7. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Acer Aspire V7 adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Acer Aspire V7 model nummer vinden


In veel gevallen is een laptop voorzien van een sticker met modelnummer. Deze kunt u terugvinden aan de onderkant van de laptop. Het nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No. Kunt u het nummer van uw Acer Aspire V7 niet vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes te openen en in het accuvak kijken. Vaak staat hier ook het modelnummer vermeld. Aan de hand van dit nummer kunt u uw Acer Aspire V7 adapter vinden.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw Acer Aspire V7 adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw Acer Aspire V7 adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Acer Aspire V7 adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw Acer Aspire V7 adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee